Masca reparatoare pentru ten normal, uscat sau matur, 50ml, Dr. Konopka

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 19,31 Lei 21,45 Lei
Descriere produs

Esenta vegetala este un amestec de extracte si uleiuri si un complex de vitamine, macronutrienti si minerale esentiale pentru lupta cu semnele imbatranirii si mentinerea aspectului tineresc al pielii. Extractele de amarant si musetel stimuleaza regenerarea tesuturilor si aduc nutrienti valorosi. Inca din antichitate, amarantul era considerat sursa "nemuririi". Semintele sale sunt bogate in vitamina A (β-carotene), B1 (thiamina), B2 (riboflavina), niacina (vitamina PP sau vitamin B3), B5 (acid pantotheic), B6 (piridoxina), B9 (folic acid), C (acid ascorbic), E (tocopherol), B4 (choline), dar si potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, fier, mangan, cupru, seleniu, zinc.

Este un ingredient unic care repara pielea, protejeaza, hidrateaza si incetineste procesul de imbatranire. Extractele de coacaz, zmeura si maces tonifiaza pielea si ii imbunatatesc aspectul si culoarea.

Sfaturi de utilizare

aplicati pe tenul curat, evitand zona ochilor si a gurii. Lasati sa actioneze 15 min. si clatiti cu apa calduta.

Doza de yuga

Doza de yuga: Masca reparatoare contine esenta vegetala, ulei de salvie si extract organic de trandafir salbatic. Are un efect regenerant si nutritiv si este recomandata pentru tenul normal, uscat sau matur. Contine vitamine si nutrienti esentiali pentru ingrijierea pielii. Extractul de maces are rol reparator, lasand pielea neteda si elastica.

SKU 00038-1025271
EAN 4744183019249
Brand Dr. Konopka's
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca reparatoare pentru ten normal, uscat sau matur, 50ml, Dr. Konopka
ca