Masca cu vitamina C, energizanta, DermaSel

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

11,55 Lei
Descriere produs

Vrei sa iti pastrezi stralucire tinereasca si o piele uniforma, proaspata si neteda? Alege masca cu Vitamina C. O masca cremoasa, energizanta, cu hialuron si cofeina, precum si minerale naturale din Marea Moarta, care confera tenului un adevarat impuls de putere si stralucire. Pielea este intens hidratata, astfel incat liniile si ridurile sa para estompate. Adaugarea de vitamina C in produsele cosmetice are un efect antioxidant si elibereaza pielea de radicalii liberi. In plus, formarea ridurilor este redusa la minimum, iar pielea este netezita vizibil.

Mod de utilizare: Aplicati generos pe tenul demachiat in prealabil. Lasati sa actioneze aproximativ 10 minute, si distribuiti restul mastii ca o crema.

Doza de yuga

Doza de yuga: Vitamina C in forma stabila ajuta la prevenirea imbatranirii premature si are atributii regenerante asupra tenului. Cu scopul de a consolida protectia antioxidanta a pielii este necesara utilizarea regulata a produselor speciale de ingrijire a pielii care imbunatatesc rezistenta naturala. 

Indicatii si recomandari: Datorita efectului sau antiinflamator, vitamina C este ideala si pentru pielea predispusa la cosuri sau acnee.

SKU 00038-4188182
EAN 4013891805254
Brand DermaSel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca cu vitamina C, energizanta, DermaSel
ca