Miere de flori de salcam, 450g, Apis Felix

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

28,12 Lei
Descriere produs

Oferita cu generozitate de albine din nectarul florilor, mierea este: medicament, indulcitor natural, nutrient excelent, sursa de vitamine si minerale, produs natural antibacterian , antimicotic si antioxidant, laxativ natural. Proprietatile anti-inflamatoare calmeaza si cicatrizeaza zgarieturile,ranile, arsurile avand si un efect emolient pentru piele.Mierea , cel mai dulce medicament, contine vitamine precum: B1, B2, B3, B5, B6 si C in functie de calitatile nectarului si polenului, recomandata si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici si revitalizarea celor in varsta. Acestor vitamine li se adauga minerale precum: cupru, iod si zinc (in cantitati mici datorita prezentei in polen). Bunatatea mierii, gustul si dulceata florilor este insasi medicament pentru suflet.

Ingrediente active: miere de flori de salcam

Atentionari si precautii: A se pastra la temperatura camerei.

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea de la Apis Felix este cea mai buna alegere pentru diabetici- continut mic de zaharoza, regleaza functiile intestinale, lupta impotriva bolilor respiratorii, proprietati hidratante in cosmetica.Mierea monoflora de salcam este cea mai delicata miere, cu o aroma subtila, delicata, usor vanilata, clara si aproape transparenta.

Indicatii si recomandari: Are efect antiseptic, calmant al sistemului nervos, previne si trateaza afectiunile sistemului respirator (astm, bronsite), probleme gastrointestinale si ale bilei, revigorant cardiovascular, efect cicatrizant pentru arsuri.

SKU 00038-100060
Brand Apis Felix
EAN 6420287000298
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Miere de flori de salcam, 450g, Apis Felix
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.