Miere poliflora, 450g, Nectarul Stupilor

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,97 Lei 17,10 Lei
Descriere produs

Oferita cu generozitate de albine din nectarul florilor, mierea este: medicament, indulcitor natural, nutrient excelent, sursa de vitamine si minerale, produs natural antibacterian , antimicotic si antioxidant, laxativ natural. Proprietatile anti-inflamatoare calmeaza si cicatrizeaza zgarieturile,ranile, arsurile avand si un efect emolient pentru piele. Mierea, cel mai dulce medicament, contine vitamine precum: B1, B2, B3, B5, B6 si C in functie de calitatile nectarului si polenului, recomandata si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici si revitalizarea celor in varsta. Acestor vitamine li se adauga minerale precum: cupru, iod si zinc (in cantitati mici datorita prezentei in polen). Bunatatea mierii, gustul si dulceata florilor este insasi medicament pentru suflet.

Atentionari si precautii: A se folosi pentru uz intern. A se pastra la temperatura camerei.

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre tipurile de miere. Numele vine de la nectarul colectat de albine din diferite flori. Culoarea poate varia in functie de floarea dominanta.

Indicatii si recomandari: Trateaza afectiunile rinichilor, calmant al sistemului nervos, energizant, omoara bacteriile si inhiba stafilicocii(efect similiar antibioticului).

SKU 00038-100068
Brand Nectarul Stupilor
EAN 6420287000281
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Miere poliflora, 450g, Nectarul Stupilor
ca