Mix seminte de floarea soarelui si dovleac, 150g, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

4,31 Lei
Descriere produs

Floarea-soarelui (Helianthus annuus) este o planta din familia Asteraceae, nativa din America. Semintele de floarea-soarelui contin saruri minerale, magneziu, fier, cupru, iod, vitamine E, complexul de vitamine de grup B, acizi grasi esentiali (omega 6 ). Este o excelenta sursa de energie si sanatate, contine fibre, proteine, minerale si grasimi sanatoase si ajuta la cresterea imunitatii.
Dovleacul (Cucurbita maxima) ofera organismului o cantitate importanta de betacaroten, minerale, antioxidanti, vitamine (vitamina B, vitamina E, vitamina C) si lecitina. Mentine sanatatea inimii si ajuta la functionarea normala a sistemului nervos.

Mod de consum: Poate fi consumat ca atare sau in salate si iaurt.

Ingrediente: Seminte crude si decojite de floarea Soarelui 70%, seminte crude si decojite de dovleac 30%.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Poate contine gluten. Poate contine urme de arahide, fructe cu coaja lemnoasa si seminte de susan.Continutul de sare din produs se datoreaza prezentei in mod natural a sodiului in acesta.A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisa pe ambalaj.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Semintele de floarea Sorelui si dovleac sunt bogate in acizi grasi nesaturati si asigura o buna functionare a organismului.

Indicatii si recomandari: Contine proteine si fibre care asigura fortifierea organismului, ajuta la vitaminizarea organismului si la regenerarea celulelor si mentine un nivel optim de colesterol in sange.

SKU 00038-1008535
Brand Alevia
EAN 6423602007033
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Mix seminte de floarea soarelui si dovleac, 150g, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.