Mousse-peeling profesional pentru scalp gras cu menta mesteacan si retinol, 170ml, Super Siberica

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

35,90 Lei
Descriere produs

Ingrijire ca la salon la tine acasa. .Curata si reimprospateaza scalpul. Indeparteaza cojile si matreata. Hidrateaza si calmeaza scalpul. Usor de aplicat.
Noua linie de produse profesionale de ingrijire parului Super Siberica Professional beneficiaza de formule imbunatatite si mai eficiente prin aportul hidrolatilor, ce actioneaza ca un cocktail de vitamine si minerale obtinute din plante prin distilarea la abur. Hidrolatii au o actiune blanda si pot fi utilizati pe toate tipurile de piele sau par.

Extractul de mesteacan hidrateaza, are usor efect astringent si lasa parul moale si matasos. Retinolul (vitamina A) este esentiala pentru ingrijirea parului predispus la ingrasare, normalizand echilibrul scalpului. Extractul de pelin si complexul anti-matreata cu zinc calmeaza scalpul, hidrateaza parul, da volum si previne formarea matretii.

Toate produsele din linia Super Siberica Professional sunt certificate Vegan.

Formulat cu plante salbatice siberiene. Nu contine: parabeni, SLS, PEG, SLES, ingrediente de origine animala.

Ingrediente: Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Mentha Arvensis Leaf WaterWH, Betula Alba Leaf ExtractWH, Cetraria Islandica Thallus Extract*, Artemisia Vulgaris Herb ExtractWH, Achillea Millefolium Flower ExtractWH, Geranium Maculatum ExtractWH, Thymus Vulgaris Leaf ExtractWH, Flavocetraria Nivalis ExtractWH, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Zinc PCA, Panthenol, Menthol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Eucalyctus Globulus Leaf Oil, Juniperus Communis Wood Oil, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 19140, CI 42090, CI 28440, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.

(*) - Eliberat din agricultura organica
(**) - Componente naturale ale uleiurilor esentiale
(WH) - Extracte organice de plante siberiene recoltate in salbaticie
(PS) - Derivat de ulei de pin siberian
(HR) - Derivat petrolier Altai Oblepikha


Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Menta din muntii Altai este o sursa unica de mentol si tanini, substante benefice in rutina de ingrijire a parului. Hidrolatul de menta echilibreaza productia de sebum a scalpului si ofera prospetime de durata si volum natural.

Indicatii si recomandari: Produsul se aplica pe parul umed prin masaj usor, se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se clateste. Recomandat pentru un scalp gras, cu matreata.

SKU 00038-1025551
EAN 4743318118321
Brand SUPER SIBERICA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Mousse-peeling profesional pentru scalp gras cu menta mesteacan si retinol, 170ml, Super Siberica
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.