MUSCLE & JOINTS Cryo Roller, 75ml, Puressentiel

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

51,15 Lei
Descriere produs

Cryo Pure Puressentiel Articulation & Muscle Roller combina crioterapia cu aromaterapia pentru a oferi o usurare imediata cu bila sa de masaj care actioneaza asupra zonei durerii intr-un mod foarte localizat.

Mod de utilizare: Agitati recipientul inainte de utilizare, apoi aplicati pe zonele sensibile (spate, gat, umeri, coate, incheieturi, maini, genunchi, coapse, glezne), de 3 ori pe zi.

Roller-ul este ideal pentru a oferi un masaj localizat. Daca este nevoie se poate continua cu masaj manual pana se absoarbe in totalitate. Spalati mainile dupa fiecare utilizare.

Atentionari si precautii: Aplicati pe zonele specifice. Nu este recomandat persoanelor sub 15 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Nu utilizati in cazul in care cunoasteti istoric de convulsii, epilepsie saudaca sunteti alergic la unul din ingrediente.

Nu utilizati daca sunteti alergic la salicilati.

Evitati contactul cu ochii si mucoasele. A nu se folosi pe piele iritata. A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati mainile dupa fiecare utilizare. Doar pentru uz extern.

 
Doza de yuga

Doza de yuga: Toleranta optima cutanata Non gras, non-lipicios.

Indicatii si recomandari: Cryo Pure Puressentiel Articulation & Muscle Roller combina crioterapia cu aromaterapia pentru a oferi o usurare imediata cu bila sa de masaj care actioneaza asupra zonei durerii intr-un mod foarte localizat. Formula 99,6% de origine naturala. Eficienta dovedita sub supravegherea unui medic si a unui kinetoterapeut. Efectul rece intens demonstrat prin termoterapie.

SKU 00038-1029649
EAN 3701056800152
Brand Puressentiel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
MUSCLE & JOINTS Cryo Roller, 75ml, Puressentiel
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.