Natura mix mentevital , 30cps, Aboca

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

56,50 Lei
Descriere produs

Natura Mix Mentevital capsule este un produs 100% natural indicat pentru sustinerea proceselor de memorare si a functiilor cognitive datorita prezentei concentratului total de Ginkgo si a uleiului esential de Salvie spaniola.

Mod de utilizare:Se recomanda consumarea a 2 capsule pe zi, de preferinta dimineata.

Ingrediente: Ginkgo (Ginkgo biloba) concentrat total (pulbere + extract liofilizat) din frunze, gelatina (capsula), struguri (Vitis vinifera) extract liofilizat din seminte, rhodiola (Rhodiola rosea) extract uscat din radacina, salvie spaniolă (Salvia lavandulaefolia) ulei esential.

Atentionari si precautii:

A nu se depasi doza recomandats pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.


In cazul In care administrati medicamente anticoagulante sau antiagregante-plachetare, consultati medicul inainte de a utiliza produse care contin Ginkgo. Nu se recomanda utilizarea produsului in timpul sarcinii si alaptarii.

Prezentare: 30 capsule

Doza de yuga

Doza de yuga:Natura Mix Mentevital capsule are o actiune adaptogena in perioadele de stres fizic si mental datorita extractului de Rhodiola. De asemenea, are o actiune antioxidanta datorita extractului liofilizat din seminte de struguri.

Indicatii si recomandari: imbunatatirea capacitatii de memorare, reducerea stresului.

SKU 00038-1028917
Brand Aboca
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Natura mix mentevital , 30cps, Aboca
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.