Omega mix, 130g, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

2,38 Lei
Descriere produs

Inul (Linum) face parte din familia Linaceae si constituie o sursa vegetala importanta de acizi grasi Omega 3. Semintele de in sunt o sursa buna de energie si au proprietati antioxidante.
Floarea-soarelui (Helianthus annuus) este o planta din familia Asteraceae, nativa din America. Semintele de floarea-soarelui contin saruri minerale, magneziu, fier, cupru, iod, vitamine E, complexul de vitamine de grup B, acizi grasi esentiali (omega 6 ).
Susanul (Sesamum indicum) contine proteine, substante grase, vitaminele B, D, E, F, ulei, fitosterine, esteri si alcooli.

Mod de administrare: 15-20g pe zi. Mixul se poate consuma ca atare sau adaugat in salate, iaurt sau supe, oferind satietate.

Ingrediente: seminte de In 40%, seminte crude de Floarea-soarelui 30%, seminte de Susan 20%, seminte crude de Dovleac 10%.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Poate contine gluten. Poate contine urme de cereale, arahide si fructe cu coaja lemnoasa. Continutul de sare din produs se datoreaza prezentei in mod natural a sodiului in acest mix.

 

 

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Omega mix cu in, floarea-sorealui si susan reprezinta o sursa bogata de acizi grasi esentiali (Omega 3, 6, 9). Este un amestec echilibrat care ofera organismului energia necesara pentru o functionare optima.

Indicatii si recomandari: Omega mix promoveaza peristaltismul intestinal, sustine regularitatea functiei intestinale, sustine digestia, contribuie la confortul digestiv, ajuta la controlul greutatii in conditiile unor masuri dietetice, ajuta la controlul apetitului, sustine senzatia de satietate, sustine sanatatea prostatei la barbatii de varsta a III-a, poate proteja si sustine tesutul mamar la femeile in varsta si poate sustine sanatatea in cursul menopauzei, avand proprietati estrogene.

SKU 00038-1008540
Brand Alevia
EAN 6423602007026
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Omega mix, 130g, Alevia
ca