Propolis & Echinacea,10fiole,10ml (1000+1000mg), Only Natural

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,59 Lei 14,30 Lei
Descriere produs

Determina cresterea rezistentei generale a organismului prin stimularea factorilor imuni specifici si non-specifici, contribuie la marirea rezistentei fizice si la inlaturarea oboselii, este un tonic al vaselor capilare si regenerator al tesuturilor prin stimularea biosintezei de colagen si contribuie la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi si a efectelor nocive ale radiatiilor care cauzeaza distrugerea AND-ului si imbatranirea prematura a pielii.
Echinacea sustine capacitatea naturala de autoaparare a organismului si contribuie la starea sa generala de bine.

Ingrediente: apa purificata, etanol, propolis -1000mg, pulbere de Echinacea(Echinacea purpurea)-1000 mg, miere, sucroza (indulcitor).

Continut: cutie cu 10 fiole a cate 10ml.

Atentionari si precautii:
A se evita in timpul sarcinii si alaptarii.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Daca sunteti alergic la intepatura de albina, nu inseamna neaparat ca nu puteti lua preparate pe baza de laptisor de matca, miere sau propolis. Totusi, orice produs al albinelor poate fi alergenic la indivizii susceptibili.
In caz de reactie alergica, se recomanda intreruperea administrarii produsului si consultarea urgenta a medicului.
Contraindicat persoanelor carora le este interzis/limitat consumul de alcool sau care sunt sensibile la plante din Fam. Asteraceae/Compositae, precum si in caz de diabet sau boli autoimune.
Poate interactiona cu corticosteroizi sau medicamente imunosupresoare la administrare concomitenta. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
A se consuma de preferinta inainte de data de expirare mentionata la baza etichetei.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (2 fiole).

Doza de yuga

Doza de yuga: Partenerul perfect in functionarea normala a sistemului cardiovascular, in mentinerea sanatatii pielii si la functionarea normala a sistemului urinar si a cailor respiratorii superioare.

Indicatii si recomandari: Se agita bine, se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului inclus in cutie si se bea continutul. Cate o fiola, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

SKU 00038-1007917
Brand Only Natural
EAN 6423170002065
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Propolis & Echinacea,10fiole,10ml (1000+1000mg), Only Natural
ca