Otet din mere si miere, 950ml, Apifruct

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

6,49 Lei
Descriere produs

Otet de Mere cu Miere - produs 100% natural, este obtinut prin fermentatie naturala si detine calitati nutritive si terapeutice. Otetul din mere si miere este alternativa sanatoasa pentru otetul realizat prin procedee chimice care dauneaza organismului uman. Otetul din miere nu are doar un gust excelent dar si efecte terapeutice incredibile, spunandu-se despre otetul de mere si miere ca vindeca 100 de boli.

Ingrediente: Apa, miere de albine 18.2%, suc de mere concentrat 2.5% (substanta uscata min. 60%).

Atentionari si precautii: Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compozitia produsului.Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.

Doza de yuga

Doza de yuga: Otetul din mere si miere de albine preparat traditional contine toate mineralele care intra in componenta marului: fosfor, magneziu, calciu, fluor, fier, siliciu, bor, potasiu dar si vitamine, pectine, acizi esentiali, care ii confera acestuia o paleta larga de proprietati terapeutice. De asemenea, otetul din mere si miere contine si o cantitate insemnata de enzime.

Indicatii si recomandari: Ajuta la vindercarea bolilor precum: anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica(pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, obezitate, migrene.

SKU 00038-100075
Brand Complex Apicol Veceslav Harnaj
EAN 6420287000243
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Otet din mere si miere, 950ml, Apifruct
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.