ULEI DE SOMON OMEGA pachet f.c. 3 X 30 + 30 CPS, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 19,19 Lei 23,99 Lei
Descriere produs

Compoziție: Ulei de somon 1000 mg (3% EPA, 4% DHA).


Mod de administrare : Cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de minim 3 luni.


Prezentare : 120 capsule moi

Atentionari si precautii : acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul de somon reprezinta cea mai rafinata sursa de acizi grasi Omega 3. Acizii grasi esentiali Omega 3 nu pot fi produsi de organism si trebuie suplimentati prin dieta.

 

Indicatii si recomandari: ca adjuvant in dislipidemii, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie,  boli coronariene, ateroscleroza, aritmii cardiace, hipertensiune arteriala, accidente cerebro-vasculare ischemice,  tulburari de memorie, deficit de atentie, autism, schizofrenie, Alzheimer,  boli obstructive pulmonare cronice, emfizem, bronsita, pleurezie ,  depresie, agresivitate, anorexie nervoasa, migrene, obezitate, nevralgii, stres, astm, alergii cutanate, acnee, dermatite, fotodermatite, eczeme, scaderi imunitare, artrita reumatoida, fibromialgie, artrita psoriazica, osteoartrita, osteoporoza.

Sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange. Ajuta la mentinerea in limite normale a colesterolului. Sprijina sistemul imunitar. Sprijina sanatatea inimii si a vaselor de sange, ajuta la mentinerea in limite normale a colesterolului, sprijina sistemul imunitar.

SKU 00038-1008546
EAN 6423602010378
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ULEI DE SOMON OMEGA pachet f.c. 3 X 30 + 30 CPS, Alevia
ca