Pasta de dinti cu crema de cocos pentru albirea dintilor, 119 gr, Jason

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

32,65 Lei
Descriere produs

Combinatia armonioasa a uleiul de cocos virgin cu stralucirea pudrei de bambus, extractul de capsuni si enzimele de ananas  ofera dintilor o stralucire naturala. In plus, gustul de crema de cocos va lasa respiratia proaspata.

Mod de utilizare: Adultii si copii cu varste de peste 2 ani sau mai mari trebuie sa se spele dupa fiecare masa (sau de cel putin 2 ori pe zi sau in conformitate cu instructiunile unui medic dentist). Copii cu varsta sub 6 ani ar trebui sa utilizeze o cantitate mica de pasta, cat un bob de mazare si sa fie supravegheati daca e necesar. Pentru copii sub 2 ani, trebuie sa consultati medicul dentist inainte de utilizare.

Ingrediente: Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calcium Carbonate, Sodium Cocoyl Glutamate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Alcohol, Ascorbic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Flavor.

Prezentare :119 g

Atentionari si precautii: A se evita contactul cu ochii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Istoricii considera ca egiptenii au fost primii oameni care au inventat pasta de dinti.

Indicatii si recomandari: Este una dintre cele mai populare paste de dinti datorita efectului de albire pe care il ofera danturii.

SKU 00038-1009869
EAN 078522014973
Brand Jason
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pasta de dinti cu crema de cocos pentru albirea dintilor, 119 gr, Jason
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.