Pasta vegetala din bob cu ardei si tarhon, 100gr, SanoVita

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,97 Lei 3,49 Lei
Descriere produs

Aceasta pasta tartinabila de bob nu contine aditivi, coloranti sau conservanti artificiali si este bogata in fibre si proteine de calitate. Toate ingredientele sunt atent selectionate, astfel incat sa te bucuri de savoare si satietate de lunga durata. Ardeiul si tarhonul au fost adaugate pentru un plus de aroma si sanatate. Consumul regulat de bob poate ajuta sistemul imunitar, gratie compusilor care cresc activitatea antioxidanta. Bobul este bogat in acid folic, nutrient care promoveza dezvoltarea sanatoasa a fatului si poate reduce riscul de defecte la nastere.

Mod de administrare: Poate fi consumata cu legume, in sandwich-uri sau pur si simplu pe felii de paine prajita.

Mod de prezentare: 100g.

Doza de yuga

Doza de yuga: Bobul este o leguminoasa aproape uitata in Romania, ale carei proprietati nutritionale o readuc pe podiumul alimentelor de origine vegetala bogate in proteine. Bobul are o valoare nutritiva ridicata datorita continutului de proteine (20-40%), carbohidrati (51%-68%), fibre alimentare, acid folic, vitamine vitamine (B-uri, K) si minerale (mangan, magneziu, fosfor, cupru, fier, potasiu, zinc, seleniu, calciu). Continutul de minerale face din bob o alegere inteleapta pentru perioadele de post, pentru vegetarieni, vegani si pentru toti cei care isi doresc o dieta echilibrata si variata. 

Indicatii si recomandari: Dupa deschiderea ambalajului se recomanda pastrarea la temperatura de refrigerare 2-8C si consumul continutului in max 24 ore.

SKU 00038-1013479
Brand SanoVita
EAN 5941882806241
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pasta vegetala din bob cu ardei si tarhon, 100gr, SanoVita
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.