Pasta vegetala din bob cu rosii si ceapa, 100g, SanoVita

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,99 Lei 4,49 Lei
Descriere produs

Aceasta pasta tartinabila de bob (cu rosii si ceapa) nu contine aditivi, coloranti sau conservanti artificiali si este bogata in fibre si proteine de calitate. Toate ingredientele sunt atent selectionate, astfel incat sa te bucuri de savoare si satietate de lunga durata. Rosiile si ceapa au fost adaugate pentru un plus de aroma si sanatate. Studiile au aratat ca, inclus in alimentatie, bobul sprijina sanatatea inimii (gratie continutului de potasiu si magneziu), previne hipertensiunea si poate reduce colesterolul (datorita fibrelor, care – alaturi de proteine – maresc senzatia de satietate si te pot ajuta sa slabesti). Consumul regulat de bob poate ajuta sistemul imunitar, gratie compusilor care cresc activitatea antioxidanta. Bobul este bogat in acid folic, nutrient care promoveza dezvoltarea sanatoasa a fatului si poate reduce riscul de defecte la nastere.

Mod de administrare: Pasta vegetala din bob cu rosii si ceapa poate fi consumata cu legume, in sandwich-uri sau pe felii de paine prajita.
Reprezinta o solutie rapida pentru zilele in care foamea este mai puternica decat rabdarea, alaturi de verdeturi sau legume proaspete.

Mod de prezentare: 100g.

Doza de yuga

Doza de yuga:  O alimentatie sanatoasa este una echilibrata si diversificata. De aceea, am creat pentru voi acest produs, care vine la pachet cu varietate, gust placut si continut nutritional valoros. Cercetarile au demonstrat ca leguminoasele ca bobul, lintea, mazarea, nautul, fasolea si soia au potential in preventia problemelor cronice de sanatate (precum diabetul, bolile cardiovasculare si obezitatea), dar si in sustinerea starii de sanatate, in general.

Indicatii si recomandari: Recomandat a se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea ambalajului se recomanda pastrarea la temperatura de refrigerare (2-8 grade Celsius) si consumul continutului in maxim 24 de ore.

SKU 00038-1013480
Brand SanoVita
EAN 5941882806234
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pasta vegetala din bob cu rosii si ceapa, 100g, SanoVita
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.