Biberon Chicco Perfect5, PP, 240ml, tetina silicon, flux mediu, unisex, 2 luni+

In stoc

Pret

74,00 Lei
Descriere produs

Tetina fiziologica este confectionata din silicon "Soft Sense" si ofera copilului un sentiment de placere si naturalete. Se adapteaza perfect guritei copilului si sustine modul natural de a suge.

Tetina acceptata de 9 din 10 copii (testare efectuata in 2019 pe un grup format din 450 bebelusi, in Italia)

Sistemul Intui-Flow (flux/curgere intuitiva)  - datorita sistemului Intui-Flow produsul se adapteaza modului unic de hranire a fiecarui bebelus in parte, acordand suport tuturor variabilelor importante de hranire pentru o nutritie intuitiva si fiziologica. Actiunea comuna a  membranei Equilibrum si a tetinei Physio, ofera bebelusului un confort perfect si o nutritie intuitiva si fiziologica.

Inovatie - membrana exclusiva Equilibrum, pozitionata in baza biberonului, regleaza modul in care circula aerul, adaptandu-se imediat si continuu la intensitatea modului in care suge bebelusul, pentru un confort maxim.

Efect anti-colici dovedit: membrana Equilibrum, impreuna cu tetina Physio previn ingerarea aerului, reducand astfel iritabilitatea, regurgitarea si colicii.

Ritm fiziologic de suctiune: urmareste si respecta ritmul natural si unic al modului in care bebe suge, permitand astfel o hranire constanta si normala, fara intreruperi ale respiratiei si suptului.

Igiena maxima si usurinta in curatare - baza care se poate detasa transforma modul in care se spala biberonul intr-o actiune usoara si extrem de rapida pentru fiecare piesa a biberonului.

Doza de yuga

Doza de yuga:  Biberonul Perfect5 bifeaza toate aspectele care ofera liniste burticii bebelusului, in perioada manifestarii colicilor, datorita sistemului patentat de catre Chicco: "Intui-flow" (flux/curgere intuitiva).

Indicatii si recomandari: Biberonul inovator biofunctional este conceput pentru a ajuta mai bine hranirea bebeluslui si se adapteaza imediat si continuu la modul individual de hranire a acestuia. Cu tetina din silicon cu flux mediu, produsul este recomandat atat fetitelor cat si baietilor cu varsta 2 luni +.

SKU 00042-2022330-72
Brand Chicco
Livrat de PARALELA 45 TURISM SRL
Vanzator PARALELA 45 TURISM SRL
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Biberon Chicco Perfect5, PP, 240ml, tetina silicon, flux mediu, unisex, 2 luni+
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.