Polen poliflor uscat, 200gr, API VITALIS

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 20,92 Lei 22,99 Lei
Descriere produs

Polenul Crud este foarte bogat in complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta contine si elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursa importanta de energie, ajutand la completarea carentelor de vitamine, proteine si minerale, astfel completand deficientele unei alimentatii deficitare, de care suferim cu totii.

Fitosterolii continuti de Polenul Crud ajuta la scaderea colesterolului si mentinerea acestuia la un nivel mic, astfel Polenul Crud este un ajutor important pentru cei care sufera de afectiuni cardio-vasculare sau ateroscleroza. De asemenea, impreuna cu carotenoidele contribuie la buna functionare a metabolismului celular.

Polenul Crud si-a demonstrat utilitatea si in probleme ale prostatei, ajutand in prevenirea si tratarea cancerului si adenomului de prostata. De asemenea, consumul de Polen Crud are efecte pozitive si asupra afectiunilor ficatului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Polenul Crud este considerat unul dintre cele mai complete alimente datorita continutului sau bogat in amino-acizi, vitamine, minerale si lactobacili cu rol extrem de important in protectia si regenerarea florei intestinale.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru: cancer, ateroscleroza, hipercolesterolemie, flora intestinala - refacere, stress, avitaminoze, imunitate scazuta, demineralizare

SKU 00038-1007398
Brand Api Vitalis
EAN 6425050000147
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Polen poliflor uscat, 200gr, API VITALIS
ca