Polygemma nr. 13 piele detoxifiere, 50ml, Plantextrakt

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 28,94 Lei 31,46 Lei
Descriere produs

 Actiune principala: dermoprotectoare, antiseptica, regularizanta a secretiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanata.
Preparatul are si efect: antiinfectios si cicatrizant la nivelul mucoaselor si a pielii, efecte benefice in caz de piele inelastica, lipsita de stralucire, in celulita, caderea parului si in dermatozele de data recenta.

Ingrediente: 100g contin extract gemoterapice din: seva de mesteacan- Betula veruccosa* MG (1:10) 20g, muguri de platan - Platanus orientalis* MG (1:20) 10g, muguri de nuc - Juglans Regia* MG (1:20) 10g

Contine 15% vol. Alcool etilic din cereale si 40% glicerina.

Valoare energetica : 1,81kcal/g.

Planta recoltata ecologic
Certificare ECOINSPECT RO-008


Mod de administrare: se administreaza cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati in putina apa - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizandu-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar si la nivel renal.
Pentru persoanele care au manifestat in ultimul an afectiuni cutanate, pentru adolescenti sau pentru persoanele a caror functie de detoxifiere cutanata trebuie stimulata, se recomanda cure de 1-2 luni (cate 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru intretinerea sanatatii pielii si mucoaselor, este suficienta o cura anuala, de o luna de zile.

Tara de origine: Romania

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Sustine curatarea tenului si a pielii prin actiune detoxifianta. Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, seva de Mesteacan si muguri de Nuc.
Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiratiei. Pielea si mucoasele sanatoase nu lasa sa treaca agentii microbieni si virali din mediul exterior, catre mediul intern.

Indicatii si recomandari: detoxifiere.

SKU 00038-1026071
EAN 5944739124246
Brand Plant Extrakt
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Polygemma nr. 13 piele detoxifiere, 50ml, Plantextrakt
ca