Pompa de san manuala KC104, KidsCare

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

51,99 Lei
Descriere produs

Pompa de san manuala Kidscare KC104 cu putere de aspiratie reglabila pe doua niveluri este ideala pentru orice mamica ce doreste sa extraga laptele pentru hranirea ulterioara a bebelusului. 

Utilizati pompa de san in momentele linistite si de relaxare pentru ca laptele sa curga mai usor. Pompa de san manuala Kidscare KC104 a fost creata pentru a ajuta mamicile sa extraga laptele matern atat acasa cat si la munca, sau orice alt loc fara a intrerupe alaptarea si are posibilitatea sa faca rezerve de lapte matern, cel mic putandu-se bucura de o hrana sanatoasa pentru ai putea intari imunitatea. 

Pompa pentru san are un design modern, astfel incat laptele curge direct de la san in biberon. O pozitie de sedere comoda si o stare relaxata in timpul utilizarii pompei ajuta in mod natural la colectarea mai usoara a laptelui. Pompa de san este o solutie eficienta pentru sanii inflamati, canale infundate sau surplus de lapte. 

Mod de utilizare: 

Ingrediente: Pompa de san manuala Kidscare KC104 include: 
- Pompa de san 
- Recipient pentru pastrarea laptelui (180 ml) 
- Tetina silicon +0 luni x 1 
- Suport pentru biberon, capac de protectie pentru pompa 
- Supapa silicon de rezerva 

Doza de yuga

Doza de yuga:Pompa de san manuala, de mare ajutor pentru mamici conceputa pentru exprimarea laptelui matern in perioada lactatiei. Pompa de san poate fi folosita pentru a diminua disconfortul angorjarii, conditie neplacuta ce apare cand sanii sunt plini, posibil prevenind atasarea corecta a copilului. 

Indicatii si recomandari: Pompa de san poate fi folosita si in situatia in care bebelusul nu se poate atasa direct de la san si mama doreste sa ii ofere beneficiile laptelui matern. 

SKU 00038-4189363
EAN 642108931048
Brand KidsCare
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pompa de san manuala KC104, KidsCare
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.