Propolis C-tare 100% natural, 30 capsule, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 19,99 Lei 24,99 Lei
Descriere produs

Compozitie per 4 comprimate: Extract de Propolis 500mg, extract de Maces 200mg din care Vitamina C 100mg, extract de Salvie 140mg standardizat 10% polifenoli, Ghimbir 20mg, glicozide steviolice si sorbitol (indulcitori naturali), aroma naturala de zmeura.

Mod de administrare : Cate 1 comprimat masticabil de 2-3 pe zi la copii
Cate 1 comprimat masticabil de 4 ori pe zi la adulti

Prezentare : 30 comprimate

Atentionari si precautii : A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Contraindicat persoanelor alergice la propolis sau la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. Consumate in exces, sorbitolul si vitamina C pot avea efect laxativ.

Doza de yuga

Doza de yuga: Albinele au grija de sanatatea noastra prin multe feluri, iar unul din minunatele ”medicamente” pe care ni-l furnizeaza este propolisul. Propolisul este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, fiind folosit in scopuri terapeutice din cele mai vechi timpuri. De altfel, propolisul este considerat cel mai puternic medicament antiinfectios cunoscut, fiind un aliat natural puternic in lupta cu raceala si gripa.

Indicatii si recomandari :comprimatele de Propolis C-tare contin propolis, vitamina C din macese si extracte din plante recunoscute pentru efectele lor benefice pentru reducerea inflamatiei gatului si calmarea durerilor produse de gripe si raceli. Contribuie la apararea naturala a organismului si sustine sistemului imunitar. Recomandat ca adjuvant in preventia racelii, gripei, guturaiului precum si cresterea rezistentei fata de infectii ale cailor aeriene. Recomandat ca adjuvant in: Tratarea durerilor de gat cauzate de raceala si gripa, preventia gripei, racelii, guturaiului, traheitei, laringitei cronice, preventiv, pentru cresterea rezistentei fata de infectiile de tipul laringitelor, faringitelor, amigdalitelor si rinofaringitelor

SKU 00038-1008553
EAN 6423602002175
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Propolis C-tare 100% natural, 30 capsule, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.