Puzzle de colorat - In lumea Printeselor (108 piese) Lisciani

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

19,90 Lei
Descriere produs

Alege ce vrei sa faci: sa colorezi sau sa asamblezi puzzle-ul cu cele mai indragite printese? Combina corect cele 108 piese ale puzzle-ului si vei patrunde intr-o lume a printeselor. 

Nota: Nu include si ustensile pentru colorat.

Dimensiune ambalaj: 35 x 24.5 x 3.5 cm

Dimensiune puzzle: 50 x 35 cm

Numar de piese: 108

Atentionari si precautii: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. 
Doza de yuga

Doza de yuga: Contribuie la dezvoltarea dexteritatii, a gandirii logice si nu in ultimul rand educa rabdarea si perseverenta.

Indicatii si recomandari: Varsta recomandata 4 ani+. Pentru distractie suplimentara da frau liber imaginatiei si coloreaza imaginea de pe spatele pieselor de puzzle.

SKU 00038-1032713
EAN 8008324047963
Brand Lisciani
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Puzzle de colorat - In lumea Printeselor (108 piese) Lisciani
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.