Q4U Crema antirid cu germeni de grau, 50ml, TIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,99 Lei 15,49 Lei
Descriere produs

Alaturand specificul farmaciei traditionale romanesti cu inovatia galenicii moderne, laboratoarele TIS Farmaceutic creaza produse cosmetice delicate, cu texturi fine si efect hidratant, nutritiv si protector pentru pielea ta.
Cu ajutorul experientei acumulate in cei peste 25 de ani de activitate, imbogatim formulele farmaceutice clasice, cu extracte naturale si uleiuri din plante medicinale selectate cu grija de specialistii nostri, din culturi proprii.
Manufacturate in serii mici, produsele cosmetice si dermato-cosmetice marca TIS Farmaceutic imbina armonios expertiza stiintifica si atingerea delicata a naturii.
Alegand cu grija din bogatia naturii uleiuri hranitoare, extracte din plante si vitamine binefacatoare, am conceput gama de creme NUTRITIS pentru a preveni si incetini efectele inaintarii in varsta. Cu atingerea delicata a cremelor NUTRITIS ridurile fine sau de expresie se netezesc, iar tenul este tonic si catifelat.
Crema antirid cu germeni de grau vitamina E, ulei de avocado pentru ten uscat si agresat de factori externi. Reface densitatea si fermitatea tenului, hidratare profunda, textura exceptionala.

Efecte: Crema emolienta si nutritiva pentru ingrijirea tenurilor uscate, supuse deshidratarii avansate, ca urmare a imbatranirii, factorilor externi (frig, caldura, arsuri solare) sau a unor tratamente medicamentoase.
Continutul bogat in extracte (patlagina, tataneasa, echinacea) si uleiuri vegetale (germeni de grau, avocado, musetel, seminte de struguri, morcov), in asociere cu substante biologic active (vitamina E, colesterol, proteine) stimuleaza regenerarea celulara. Uleiurile de avocado si germeni de grau contin vitamine naturale si proteine, cu proprietati de tonifiere asupra pielii, redandu-i aspectul ferm si catifelat. Baza cremei contine excipienti naturali (ceara, colesterol, lanolina, ulei de masline) care mentin hidratarea profunda, avand efect emolient.

Ingrediente: aqua, lanolin, paraffinum liquidum, cetyl palmitate, Olea europea fruit oil, Helianthus annuus seed oil, cera alba, Triticum vulgare germ extract (germeni de grau), stearic acid, Echinacea purpurea flower extract (echinacea), Vitis vinifera seed extract (seminte de struguri), glyceryl stearate, cholesterol, Persea gratissima oil, Daucus carota sativa root extract (morcov), tocopheryl acetate (vitamina E), Plantago lanceolata leaf extract (patlagina), Chamomilla recutita flower extract (musetel), Symphytum officinale root extract (tataneasa), methylparaben, propylparaben, BHA, parfum.

Mod de utilizare: se aplica pe fata si pe decolteu dimineata si seara, dupa demachiere. Se aplica pe fata si pe decolteu dimineata si seara, dupa demachiere.

Atentionari si precautii: Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una dintre componentele produsului.
A se pastra la temperaturi de maxim 25°C, in ambalaj original.
A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Forma de prezentare: 50ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Produsul contine un complex bioactiv natural format din uleiuri vegetale (morcov, galbenele, catina, musetel, levantica). Complexul de vitamine B continut de uleiul de catina creste retentia de apa si lipide, impiedicand formarea ridurilor.
Contine filtre UVA/UVB si vitaminele A si E naturale (ulei din germeni de grau, ulei de morcov) care protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature cauzate de radiatiile solare. Are rol nutritiv si regenerant, prevenind formarea radicalilor liberi si restabilind echilibrul hidrolipidic al pielii.

Indicatii si recomandari: Crema se absoarbe usor in piele si nu lasa senzatia de gras dupa utilizare. Este recomandata pentru tenurile uscate, predispuse imbatranirii premature si pentru prevenirea formarii ridurilor.

SKU 00038-1029348
EAN 6422068000183
Brand TIS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Q4U Crema antirid cu germeni de grau, 50ml, TIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.