Q4U Crema antirid de noapte cu laptisor de matca, 50ml, TIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

13,74 Lei
Descriere produs

Alaturand specificul farmaciei traditionale romanesti cu inovatia galenicii moderne, laboratoarele TIS Farmaceutic creaza produse cosmetice delicate, cu texturi fine si efect hidratant, nutritiv si protector pentru pielea ta.
Cu ajutorul experientei acumulate in cei peste 25 de ani de activitate, imbogatim formulele farmaceutice clasice, cu extracte naturale si uleiuri din plante medicinale selectate cu grija de specialistii nostri, din culturi proprii.
Manufacturate in serii mici, produsele cosmetice si dermato-cosmetice marca TIS Farmaceutic imbina armonios expertiza stiintifica si atingerea delicata a naturii.
Extractele si ingrediente naturale din gama MATIS cu proprietati regenerante si antiaging, ofera pielii longevitate, luminozitate si suplete. Avand texturi onctuoase si absorbtie rapida, cremele MATIS se alatura rutinei zilnice a tenului matur pentru un plus de tonus si confort.
Crema antirid de noapte cu laptisor de matca si miere de albine pentru ten matur uscat si sensibil, efect profund de regenerare prin productia de colagen

Efecte: Asocierea laptisorului de matca cu miere de albine, extracte vegetale (germeni de grau, catina, coada-soricelului, galbenele, seminte de struguri) si unt de shea confera cremei proprietati nutritive, emoliente si regenerante. Catifeleaza si previne aparitia ridurilor. Hraneste pielea in profunzime si asigura refacerea celulelor pielii.

Ingrediente: aqua, paraffinum liquidum, lanolin, dimethicone, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, potassium cetyl phosphate, glycerin, mel, cetyl alcohol, isopropyl myristate, Triticum vulgare germ extract (germeni de grau), Achillea millefolium extract (coada-soricelului), Hippophae rhamnoides fruit extract (catina), butyrospermum parkii butter (unt de shea), cetyl palmitate, Pollen extract, Calendula officinalis flower extract (galbenele), Royal jelly (laptisor de matca), methylparaben, Propolis cera (propolis), Vitis vinifera seed extract (seminte de struguri), apricot kernel oil peg-6 esters, propylparaben, BHA, parfum.

Mod de utilizare: se aplica zilnic pe tenul in prealabil curatat, cu masaj usor in directia de formare a ridurilor.

Atentionari si precautii: Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una dintre componentele produsului.
A se pastra la temperaturi de maxim 25°C, in ambalaj original.
A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Forma de prezentare: 50ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Combinatia de extracte uleioase din plante (germeni de grâu, catina, coada soricelului, galbenele, seminte de struguri) si produse apiterapice (laptisor de matca, miere de albine) conduce la obtinerea unui efect de hidratare intensa si de impiedicare a fenomenului de imbatranire prematura.

Indicatii si recomandari: Recomandata pentru orice tip de ten, in special pentru teb matur, normal, sensibil, uscat.

SKU 00038-1029349
EAN 6422068000046
Brand TIS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Q4U Crema antirid de noapte cu laptisor de matca, 50ml, TIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.