Quercetin, 500mg cu Bromelaina, 30cp, Alevia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

51,64 Lei
Descriere produs

Compozitie: Quercitina 527mg, extract din muguri florali de Salcam-japonez standardizat cu 95% dihidrat de quercetina, Bromelaina 50mg.

Indicatii terapeutice: Ajuta la intarirea sistemului imunitar, amelioreaza efectul alergiilor si reactiile alergice, protejeaza caile respiratorii, protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi.

Doze si mod de administrare: 1 capsula de 1-2 ori pe zi.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Quercetina este un bioflavonoid prezent in mod natural in fructe, legume si in diverse plante medicinale si este recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante puternice. Este recomandata pentru mentinerea sanatatii sistemului imunitar, respirator, pentru reducerea stresului oxidativ, a inflamatiei si a reactiilor alergice la nivelul sistemului respirator.

Indicatii si recomandari: Recomandat ca adjuvant in: prevenirea si tratarea racelii si gripei, infectii respiratorii si alergii.

SKU 00038-1035015
EAN 6423602012983
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Quercetin, 500mg cu Bromelaina, 30cp, Alevia
ca