Quinoa alba, 250g, SanoVita

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

11,00 Lei
Descriere produs

Quinoa este o pseudo cereala bogata in proteine si aminoacizi care poate inlocui cu usurinta orice tip de cereala. Este un aliment fara gluten, poate fi servita fiarta intrega sau macinata in lapte, suc de fructe, salate sau cu legume. Este bogata in proteine, fier, calciu, potasiu, cupru si ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, migrenelor si calculilor biliari. Reprezinta o sursa importanta de riboflavina (sau vitamina B2), substanta care contribuie la producerea de energie in interiorul celulelor si astfel duce la scaderea frecventei si intensitatii migrenelor. Quinoa contine 16 tipuri diferite de triterpine, substante cu care au proprietati antiinflamatorii si anticanceroase. Contine magneziu, element care influenteaza tensiunea arteriala si inhiba absorbtia colesterolului. Quinoa este un aliment foarte bine digerat de catre bebelusi, in alimentatia carora poate fi integrat de la varsta de 8 luni. 

Ingredient unic: quinoa alba.

Produsul nu provine din culturi modificate genetic.

Mod de preparare: Poti integra quinoa in alimentatia ta in multiple feluri, calda sau rece, in preparate dulci sau sarate, de la budinci, salate, milkshake-uri, smoothie-uri, supe si pana la sosuri. Desi semintele sunt tari, in momentul in care le gatesti absorb apa si devin pufoase.

Mod de prezentare: 250g.

Doza de yuga

Doza de yuga: Consumul de quinoa ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Quinoa este bogata in proteine mai usor de digerat decat cele din carne, de aceea reprezinta unul dintre alimentele care trebuie introduse in mod obligatoriu in dietele vegetariene, pentru a furniza organismului substantele nutritive de care acesta are nevoie pentru a functiona in bune conditii.

Indicatii si recomandari: Datorita continutului de fibre si capacitatii de absorbite a lichidului, este indicata persoanelor cu probleme ale tranzitului intestinal (balonare, constipatie) si celor care doresc sa elimine kilogramele in plus.

SKU 00038-1013502
Brand SanoVita
EAN 5941882803110
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Quinoa alba, 250g, SanoVita
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.