Quinoa alba, 400 g, Springmarkt

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,52 Lei 14,86 Lei
Descriere produs

Quinoa contine toti cei 9 aminoacizi esentiali, care se regasesc foarte rar in proteina vegetala. Nivelul sau proteic este mai ridicat decat cel al multor tipuri de carne, fiind mai usor de digerat decat proteina animala.

Este bogata in antioxidantul quercentina care lupta impotriva radicalilor liberi.

Nu contine gluten!

Aceasta are un continut foarte scazut de grasime, nu produce colesterol, prevenind astfel formarea placilor de aterom si reducand riscul de atac de cord.

Quinoa contine mai mult calciu decat laptele ajutand la intarirea scheletului, a oaselor si a cartilajelor, devenind un bun factor de protectie impotriva degradarii oaselor, artritei, malabsorbtiei calciului si a altor dereglari similare.

Este recomandat pentru curele de slabire, lupta foarte bine impotriva obezitatii si va ajuta sa va mentineti greutatea sub control. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Un studiu realizat la Universitatea din Milano a determinat ca quinoa si hrisca controleaza de zece ori mai bine apetitul ca alte cerealele si sunt foarte bogate in antioxidantul numit quercentina.

Indicatii si recomandari: Este un aliment care nu contine gluten si astfel se poate introduce chiar si in alimentatia copiilor incepand de la varsta de 8 luni. Poate fi servit in multe feluri: ca atare, budinca, ca si cereale adaugate in salate, in supe sau sosuri.

SKU 00038-1027716
Brand Springmarkt
EAN 6424842005414
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Quinoa alba, 400 g, Springmarkt
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.