Ceai Reglarea Tensiunii, 50g, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,59 Lei 3,99 Lei
Descriere produs

In mod traditional se utilizeaza ca adjuvant in hipertensiune arteriala, angina pectorala, hipotensiune arteriala, aritmii cardiace, insuficienta cardiaca, afectiuni cardiovasculare pe fond nervos.

Compozitie:
Talpa gastei (Leonorus Cardiaca), Paducel cu flori (Crataegus Monoghina), Vasc cu ramurele (Viscus Album), Coada calului (Equisetium Arvense), Coada soricelului (Achilea Milefolium), Mesteacan (Betula Verucosa), Urzica (Urtica Dioica), Traista ciobanului (Borsa Pastoris), Trei frati patati (Viola Tricolor), Sulfina (Herba Melitoti).

Mod de preparare si administrare:

Infuzie - se prepara din 2 lingurite de planta adaugate la 250ml apa clocotita; se lasa 10-15 minute, dupa care se strecoara si se beau 3 cani pe zi inainte de mesele principale.
Macerat la rece: - se prepara din 2 lingurite de planta la 250 ml apa; se lasa la temperatura camerei timp de 6-8 ore, apoi se strecoara si se beau pe stomacul gol 3 cani pe zi, inainte de mesele principale.
Pulbere - se macina cu o rasnita electrica pana se obtine o pulbere; se ia o lingurita pe zi pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 minute dupa care se inghite cu apa. Tratamentul dureaza 3 luni sau la recomandarea medicului.

Contraindicatii:

Alergie la oricare dintre componentele produsului, sarcina, alaptare, copiilor sub 5 ani.

Doza de yuga

Doza de yuga: Stefmar este o companie romaneasca cu sediul la Valcea si care comercializeaza o larga gama de ceaiuri medicinale si nu numai, atat vrac cat si la pliculete. Producatorul se bucura de notorietate datorita varietatii sale mari si datorita calitatii produselor.

Indicatii si recomandari: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra in ambalajul original, la loc ferit de lumina directa a soarelui, la temperaturi intre 15-25 de grade Celsius.

SKU 00038-1028103
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Reglarea Tensiunii, 50g, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.