Ser VHT Triphasic, 8 x 5.5ml, RENE FURTERER

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

201,60 Lei
Descriere produs

Proprietati:
- acest ser concentrat leave-in actioneaza asupra celor trei principali factori care contribuie la subtierea progresiva ereditara a parului si s-a dovedit ca ajuta la obtinerea unui aspect mai dens, mai puternic si mai sanatos al parului;
- actioneaza asupra celor trei factori principali care contribuie la subtierea ereditara progresiva a parului;
- extractul natural de Pfaffia si uleiurile esentiale de portocala si lavanda energizeaza scalpul si optimizeaza mediul pentru un par sanatos;
- extractul de Curbicia (seminte de dovleac) reduce excesul de sebum;
- extractul de portocala amara protejeaza bulbii firelor de par;

Mod de utilizare:
Utilizati de doua ori pe saptamana in prima luna si apoi o data pe saptamana.
Pasul 1: intoarceti capacul la dreapta pentru a elibera pulberea. Agitati flaconul pentru a amesteca ingredientele.
Pasul 2: Aplicati intregul flacon pe fiecare sectiune curata si umezita a scalpului, utilizand varful aplicatorului.
Masati scalpul pentru a stimula penetrarea produsului. Nu clatiti. Continuati cu coafarea. Pentru rezultate optime, continuati sa utilizati Triphasic constant.

Prezentare:
8 fiole x 5.5 ml.

Atentionari si precautii: A se evita contactul cu ochii. A se pastra intr-un loc racoros, ferit de umiditate. A se feri de actiunea directa a razelor solare si de sursele de radiatie ultravioleta.

Doza de yuga

Doza de yuga: Actioneaza asupra celor trei factori principali care contribuie la subtierea ereditara progresiva a parului.

Indicatii si recomandari: Recomandat ca si regenerator impotriva caderii parului.

SKU 00038-1028703
EAN 3282770110456
Brand RENE FURTERER
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser VHT Triphasic, 8 x 5.5ml, RENE FURTERER
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.