Apa termala, copii si adulti 300ml, La Roche-Posay

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 45,16 Lei 49,09 Lei
Descriere produs

Complexul unic de minerale precum seleniul, ofera apei termale La Roche-Posay proprietati hidratante, calmante si antioxidante.

Proprietatile terapeutice ale apei termale: calmarea iritatiilor si mancarimilor , calmarea pielii dupa epilare , incheierea rutinei de curatare a tenului ,calmarea arsurilor solare , calmarea iritatiilor dupa barbierit - calmarea pielii dupa proceduri estetice ,decongestionare.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza pe piele si se lasa sa se actioneze pret de cateva secunde. Se indeparteaza prin tamponare usoara cu ajutorul unei dischete demachiante, inainte de a se usca pe piele.

Ingrediente : AQUA / WATER *Lista de ingrediente aferenta produselor noastre este actualizata in mod constant. Va invitam sa consultati ambalajul produsului pentru cea mai actualizata lista de ingrediente, astfel incat sa va puteti asigura ca acesta este potrivit pentru dumneavoastra.

Doza de yuga

Doza de yuga: Apa termala La Roche Posay calmeaza pielea sensibilizata de factori externi (precum soarele, tratamente dermatologie, poluare etc) si previne imbatranirea prematura a pielii.

Indicatii si recomandari: Piele sensibila piele iritata. Potrivita pentru copii si pentru adulti.

 
SKU 00038-1032127
Brand La Roche-Posay
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Apa termala, copii si adulti 300ml, La Roche-Posay
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.