Immuno Forte + Vitamina C + Zinc, 30 capsule, SAMBUCOL

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

52,22 Lei
Descriere produs

Sambucol este suplimentul original pe baza de soc negru, cunoscut, iubit si folosit, de aproape 3 decenii, de milioane de consumatori din peste 50 de tari din lume. Prin intermediul ingredientului activ AntiVirin, Sambucol ofera un mod natural de actiune, conferind suport sistemului imunitar pe toata durata anului. Sambucol este abundent in flavonoizi, care contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente active per 2 capsule: Acid ascorbic - 412 mg, extract 30-35:1 (maltodextrina) din suc de fructe de Soc (Sambucus Nigra) - 254 mg, sulfat de zinc monohidrat 32.88 mg.Capsula: hidroxipropilmetil celuloza. Agent de incarcare: maltodextrina. Agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Atentionari si precautii: Nu luati pe stomacul gol. Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani. Cereti sfatul medicului inainte de utilizarea produsului in caz de febra persistenta, consum de medicamente alopate sau afectiuni aflate sub ingrijire medicala. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (BEST BEFORE END).

Mod de utilizare: Copii peste 12 ani - 1 capsula, de 2 ori pe zi.Adulti - 2 capsule, de 2 ori pe zi. In restul anului:Copii peste 12 ani - 1 capsula zilnic; Adulti - 2 capsule zilnic.Luati dupa mese, cu un lichid rece. Inghititi capsula integral.

Doza de yuga

Doza de yuga: Socul a fost folosit de sute de ani in medicina traditionala. Metoda unica de preparare conserva si maximizeaza avantajele pentru sanatate ale acestei plante. Sambucol ofera un mod natural de actiune, prin intermediul ingredientului activ AntiVirin. Inventat de un virusolog de renume mondial, Sambucol are in spate peste 20 de ani de cercetare stiintifica. Aceasta formula confera suport sistemului imunitar, pe toata durata anului. Sambucol este abundent in flavonoizi, care contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. NU CONTINE: coloranti, arome artificiale, indulcitori artificiali, gluten.

Indicatii si recomandari: Capsulele sunt recomandate spre consum in sezonul rece sau pentru sustinerea sistemului imunitar.

SKU 00038-1006627
EAN 5060216560779
Brand Sambucol
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Immuno Forte + Vitamina C + Zinc, 30 capsule, SAMBUCOL
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.