Immuno Forte + Vitamina C + Zinc, Tablete efervescente, 15buc, SAMBUCOL

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

27,30 Lei
Descriere produs

Sambucol este suplimentul original pe baza de soc negru, cunoscut, iubit si folosit, de aproape 3 decenii, de milioane de consumatori din peste 50 de tari din lume. Prin intermediul ingredientului activ AntiVirin, Sambucol ofera un mod natural de actiune, conferind suport sistemului imunitar pe toata durata anului. Sambucol este abundent in flavonoizi, care contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente active per comprimat:Acid ascorbic - 62 mg, sulfat de zinc monohidrat - 20.6 mg, extract apos 32:1 din fructe de Soc (Sambucus nigra) - 4.8 mg.Corectori de aciditate: acid citric anhidru, bicarbonat de sodiu.Agenti de Incarcare: maltodextrina, sorbitol.Potentiatori de aroma: capsune (maltodextrina, guma acacia), zmeura (maltodextrina, guma acacia).Indulcitor: sucraloza.Colorant: pudra de Sfecla-rosie (maltodextrina).Stabilizator: polivinilpirolidona.

Atentionari si precautii: Produsul nu este recomandat copiilor sub 4 ani. Produsul se inghite integral. Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Cereti sfatul medicului inainte de utilizarea produsului in caz de febra persistenta, consum de medicamente alopate sau afectiuni aflate sub ingrijire medicala. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. A nu se consuma daca sigiliul este rupt sau lipseste. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (BEST BEFORE END).

Mod de utilizare: Adulti - 1-3 comprimate pe zi; Copii 4-12 ani - 1 comprimat pe zi.Dizolvati 1 comprimat intr-un recipient cu apa fierbinte (nu clocotita) sau cu apa rece, amestecul rezultat avand un gust placut de fructe de padure.

Doza de yuga

Doza de yuga:

- Bune pentru suport imunitar pe parcursul intregului an, pentru intreaga familie;

- Sunt ideale pentru cei care prefera o versiune mai usoara a siropului Immuno Forte sau doresc un produs portabil – pentru poseta, geanta sau valiza;

- au gust delicios, sunt extrem de versatile si pot fi folosite direct in apa sau intr-o multitudine de combinatii de bauturi;

- nu induc somnolenta;

- socul este abundent in flavonoide, care, impreuna cu Vitamina C si Zinc, contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ;

- potrivit de la 4 ani;

- nu contine coloranti sau arome artificiale, gluten;

- potrivit modurilor de viata vegan si vegetarian.

Indicatii si recomandari: Tabletele sunt recomandate spre consum in sezonul rece sau pentru sustinerea sistemului imunitar.

SKU 00038-1006626
Brand Sambucol
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Immuno Forte + Vitamina C + Zinc, Tablete efervescente, 15buc, SAMBUCOL
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.