SAMBUCOL + Vitamina C, for KIDS, Sirop, 120ml

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

39,50 Lei
Descriere produs

Siropul Sambucol Kids este o formula delicioasa si iubita de copii, pe baza de soc negru si adaos de vitamina C, pentru sustinerea sistemul imunitar. Acesta este varianta pentru copii a celebrului Sambucol Original. Este gustos, usor de inghitit si nu induce somnolenta. Abundent in flavonoizi. Fara gluten, vegan, vegetarian si Kosher.

Ingrediente: (10ML): indulcitor: sirop de glucoza; suc concentrat din fructe de soc* (Sambucus nigra) – 1,9g; Vitamina C – 65 mg/82% VNR**; corector de aciditate: acid citric anhidru; conservant: sorbat de potasiu. * Doza zilnica nu a fost stabilita ** Valoarea Nutritionala de Referinta conform Regulament 1169/2011

Atentionari si precautii: Produsul nu este recomandat copiilor sub 1 an. Cereti sfatul medicului inainte de utilizarea produsului in caz de febra persistenta, consum de medicamente alopate sau afectiuni aflate sub ingrijire medicala. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. A nu se consuma daca sigiliul este rupt sau lipseste. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (BEST BEFORE END).

Doza de yuga

Doza de yuga: Sistemul imunitar are nevoie de suport pe toata perioada anului, iar prodususele din gama Sambucol sunt o optiune extrem de practica si usor de administrat. Se pot administra zilnic copiilor si adultilor.Au un gust delicios si nu contin coloranti, gluten sau arome.

Indicatii si recomandari: Se recomanda consumul in sezonul rece sau pentru suport suplimentar al sistemului imunitar: COPII 1-6 ani: cate 1 lingurita (5ml), de 2 ori pe zi; COPII 7-12 ani: cate 2 lingurite (10ml), de 2 ori pe zi; in restul anului: COPII 1-6 ani: 1 lingurita (5ml) pe zi, in priza unica; COPII 7-12 ani: 2 lingurite (10 ml) pe zi, in priza unica.

SKU 00038-1006629
Brand Sambucol
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
SAMBUCOL + Vitamina C, for KIDS, Sirop, 120ml
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.