Sampon BIO reparator avocado&miere, 280ml, Organic Shop

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

18,99 Lei
Descriere produs

Ingrediente: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Polyglyceryl-10 Oleate, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Camellia Sinensis Leaf Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene.

Mod de utilizare: Samponul se aplica pe parul umed masand usor. Apoi, se clateste bine cu apa.

Prezentare: 280ml

Atentionari: Nu folositi pe pielea iritata. Daca apar iritatii, intrerupeti utilizarea. Evitati contactul cu ochii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Acum puteti incearca o noua senzatie de confort si armonie, de desfatare incredibila a simturilor cu linia de produse cosmetice naturale Organic Shop.Fiecare produs Organic Shop indeplineste trei criterii importante: SIMPLITATE. PURITATE. NATURALETE. Exact ce ai nevoie!

Indicatii si recomandari: Un sampon bogat, destinat parului deteriorat, pentru a-i reda luciul si vitalitatea. Acest sampon este un amestec multifuncțional de avocado organic și miere, menit sa redea vitalitatea părului.

Mierea organică este aur lichid, îmbogățit cu vitamine pentru a restabili strălucirea părului lipsit de viață.Uleiul organic de avocado este foarte bogat în nutrienți si acizi grasi, pentru a hrăni părul, promovând o creștere mai puternică și mai sănătoasă.Balsamul de reparare intensă va lăsa părul mai moale, strălucitor, ușor de pieptănat și fără electrizare.

SKU 00038-1025789
EAN 4743318182940
Brand Organic Shop
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon BIO reparator avocado&miere, 280ml, Organic Shop
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.