Sanosan Crema Antivergeturi 100 Ml

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

14,49 Lei
Descriere produs

Ingrediente:

Ingrediente naturale valoroase previn uscarea pielii si ii asigura elasticitatea si finetea. Utilizarea regulata, zilnica a cremei previne aparitia vergeturilor.

Sanosan Mama crema antivergeturi ingrediente active:

Glicerina – mentine un nivel optim de hidratare. Fiind un factor natural de hidratare (poate retine de pana la 100 de ori greutatea sa in apa), glicerina mentine apa la nivel celular, sustinand astfel o hidratare eficienta pentru ca tegumentele sa nu isi piarda din elasticitate.

Vitamina E – antioxidant, sustine elasticitatea si mentine un nivel optim de lipide.

Ulei de jojoba – similar din punct de vedere biocompatibilitate cu sebumul, uleiul de jojoba este bine tolerat de piele, rapid absorbit. Prin refacerea nivelului de lipide in epiderma, senzatia de prurit specifica pentru perioada sarcinii dispare iar confortul este restabilit.

Extract de hibiscus – bogat in mucilagii ce retin apa la nivelul epidermei, extractul de hibiscus este un puternic agent hidratant si protejeaza pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi prin neutralizarea lor. Avand si un rol anti-inflamator, calmeaza pielea iritata, fiind un ingredient compatibil chiar si cu cele mai reactive epiderme.

Beneficii:

Produs testat clinic. Nu contine coloranti, ulei de parafina. Eficacitate confirmata prin teste. Recomandat de moase.

Mod de administrare:

Pentru o ingrijire optima in timpul sarcinii, incepeti utilizarea produselor special concepute pentru perioada sarcinii inca de la confirmarea sarcinii. Folositi miscari delicate, circulare pentru aplicarea produselor insistand pe zonele predispuse aparitiei vergeturilor (sani, abdomen, coapse). Deoarece vergeturile au si o cauza hormonala de aparitie, pentru preventia aparitiei lor este indicat sa folositi crema pana la aparitia primei menstruatii (reechilibrarea nivelul de estrogeni).

Mod de prezentare: 100 ml

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Ingrediente naturale valoroase previn uscarea pielii si ii asigura elasticitatea si finetea.

SKU 00038-1031403
EAN 4003583118076
Brand Sanosan
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sanosan Crema Antivergeturi 100 Ml
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.