Sanziene galbene ceai, 50g, Dacia Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

3,85 Lei
Descriere produs

Ceaiul de sanziene galbene este reglator al activitatii tiroidei, sedativ usor, antispastic, diuretic, depurativ, antiseptic urinar, antireumatic, laxativ, afrodisiac.
Contribuie la:
Intern -functionarea normala a:
- glandei tiroide;
- sistemului nervos;
- aparatului urinar, prin ameliorarea diurezei.
Extern:
- eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii.

Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.
Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic,sunt conforme cu standardele de calitate europene,nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.
In medicina traditionala, sanzienele se utilizeaza ca adjuvant in: hiper si hipotiroidie, noduli tiroidieni, paralizia corzilor vocale, laringite, tumori de laringe, tiroida, paratiroida, nevroze, isterie, afectiuni ale aparatului urinar (cistite, pielonefrite, litiaza urinara), guta, hidropizie, reumatism, insomnie, impotenta.


Mod de utilizare:
Intern:
Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Extern:
-se aplica local sub forma de comprese cu macerat sau cu infuzie de planta, sau cataplasme care se obtin astfel: 1-2 linguri cu pulbere fin macinata se amesteca cu apa calda astfel incat sa formeze  o pasta care sa poata fi aplicata extern. Deasupra se aplica un pansament ocluziv care sa poata mentine cataplasma la locul afectat minim 3 ore.

Ingrediente: Sanziene (Galium verum) - parti aeriene.

Atentionari si precautii: In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Contraindicatii: Intoleranta la sanziene.

 

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Ceaiul de Sanzaiene Galbene contribuie la functionarea normala a glandei tiroide.

Indicatii si recomandari: Protejeaza sistemul nervos si trateaza afectiunile aparatului urinar.

SKU 00038-1010148
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sanziene galbene ceai, 50g, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.