Deodorant stick, Cocos si Ananas, gama sensitive, 75gr, Schmidt's

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

37,00 Lei
Descriere produs

Faceti cunostinta cu un nou standard in cosmeticele naturale. Datorita compozitiei sale vegetale, deodorantul solid Schmidt's Coconut Pineapple este un ajutor delicat, dar de incredere, in neutralizarea mirosului de transpiratie. Se absoarbe rapid, nu lasa o pelicula lipicioasa pe piele si, datorita eficacitatii sale, este necesara o cantitate foarte mica.Deodorantul nu irita nici pielea sensibila, iar parfumul sau intens, de fructe exotice, atrage admiratia celor din jur. Iar senzatia de prospetime si de confort va da un plus de incredere.

Ingrediente: Hidroxid de magneziu (Mg(OH)2), ulei de nuca de cocos (Cocos Nucifera), pudra de arorut (Maranta Arundinacea), trigliceride caprice/caprilice (ulei de cocos fractionat), unt de shea (Butyrospermum parkii), ceara de candelilla (Euphorbia Cerifera), ulei din seminte de Jojoba (Simmondsia Chinensis), parfum natural, tocoferol (vitamin E), Linalool, Limonene.

Atentionari si precautii: Acest deodorant este formulat pentru a fi aplicat in cantitati mici, pentru a evita probleme aparitia petelor sau a senzatiei de „lipicios”. Incepeti cu 2-3 glisari, si ajustati in functie de necesitati. Prin contactul cu caldura corpului, deodorantul nostru se “inmoaie”, permitand glisarea pe suprafata pielii, asa ca va recomandam sa nu va grabiti la aplicare. In acest mod, deodorantul aplicat este absorbit complet si uniform, oferind protectie maxima si minimizand iritatiile.Atentie la microabraziuni: lama de ras produce taieturi microscopice, iar aplicarea deodorantului imediat dupa aceea poate irita pielea. Oferiti putin timp pielii sa se refaca dupa fiecare ras, si nu lasati lamele sa se uzeze prea mult, schimbandu-le periodic.

Doza de yuga

Doza de yuga: Proaspat si vibrant, aventuros si accesibil, acest deodorant devine repede preferatul multora. Fara aluminiu, propilen glicol, ftalati. Imbogatit cu minerale naturale. Fara parfumuri artificiale. Nu lasa senzatia de lipicios, uleios. Se absoarbe usor; la utilizare se foloseste o cantitate mica de produs. Parfum din uleiuri esentiale naturale. Certificat Leaping Bunny (netestat pe animale).

Indicatii si recomandari: Se va aplica doar pe axila atent spalata si uscata. Presati deodorantul pe piele timp de 10-30 secunde, pentru ca textura sa se inmoaie sub influenta caldurii si sa se aplice mai bine. Apoi este suficient sa aplicati o cantitate redusa (1-2 treceri). Pentru o absorbtie si mai buna, intindeti produsul cu degetele.

SKU 00038-1006621
EAN 9789730252194
Brand Schmidt's
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Deodorant stick, Cocos si Ananas, gama sensitive, 75gr, Schmidt's
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.