Scrub exfoliant pentru ten barbati, Tiger's Paw, Natura Siberica

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 30,03 Lei 49,34 Lei
Descriere produs

Exfoliantul ajuta la efectuarea unei procedure eficiente si delicate de peeling, eliminand celulele moarte ale pielii si imbunatatind aspectul pielii. Planta Iarba Tigrului si hameiul salbatic din compozitia exfoliantului, au un puternic efect revigorant si se incarca cu energie pentru intreaga zi.

Ingrediente: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Pinus Sibirica Shell Powder, Lauryl Glucoside, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Pineamydopropyl Betaine(PS), Rhaimnoidesamidopropyl Betaine(HR), Scutellaria Baicalensis Extract, Rhodiola Rosea Root Extract(WH), Abies Sibirica Needle Extract(WH), Juniperus Sibirica Needle Extract(WH), Pinus  umila Needle Extract(WH), Zingiber Officinalis Root Extract(*), Panax Ginseng Root Extract(*), Rosa Canina Fruit Extract(*), Helianthus Annuus Hybrid Oil, Centella Asiatica Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Hippophae Menthol, Taurine, Parfum, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Caramel, CI 15985, Limonene, Linalool.

Mod de aplicare: Aplicati cu miscari usoare de masaj pe pielea umeda, evitand zona din jurul ochilor. Se spala cu apa calda.

Atentionari si precautii: A se evita contactul cu ochii.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Imbogatit cu ingrediente naturale, gelul are rolul de a curata rapid si eficient impuritatile de pe ten. Datorita continutului de pin siberian, bogat in vitamine, exfoliantul are proprietati emoliente si antioxidante.

Indicatii si recomandari: Exfoliantul facial pentru barbati Tiger’s Paw de la renumita marca Natura Siberica, a devenit un instrument indispensabil in arsenalul unui barbat increzator in sine si tanar, pentru a mentine epiderma in forma perfecta. Formula inovatoare cu Rhodiola Rosea si Taurina pura este conceputa pentru a satisface nevoile specifice ale pielii aspre si grase a barbatilor. 

SKU 00038-1025631
EAN 4744183013766
Brand NATURA SIBERICA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Scrub exfoliant pentru ten barbati, Tiger's Paw, Natura Siberica
ca