Ser modelator pentru corp cu alge si rozmarin Faroe Islands, 75ml, Natura Siberica

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 29,52 Lei 32,44 Lei
Descriere produs

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Saccharide Isomerate, Alaria Esculenta Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Achillea Asiatica ExtractWH, Sorbus Sibirica ExtractWH, Cetraria Nivalis ExtractWH, Decyl Glucoside, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene, Linalool.

Mod de utilizare: Aplicati acest ser modelator pentru corp pe pielea curata inainte de a merge la culcare si masati pana la absorbtia completa.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Algele din Insulele Feroe stimuleaza procesele de microcirculatie si regenerare. Incurajeaza eliminarea excesului de apa si toxine din organism, pentru a oferi fermitate si suplete.

Indicatii si recomandari: Colectia Faroe Islands este inspirata de ingredientele din cele mai salbatice tinuturi din lume: Siberia si Insulele Faroe. Gama reuneste ingrediente unice, precum extract de alge din Faroe si plante siberiene bogate in minerale si nutrienti, care dau nastere unor produse de ingrijire ce promoveaza sanatatea, energia, frumusetea si forta.

SKU 00038-1025634
EAN 4744183013537
Brand NATURA SIBERICA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser modelator pentru corp cu alge si rozmarin Faroe Islands, 75ml, Natura Siberica
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.