Serum de fata Antirid & Hranire Intensa Ariul Brilliant Tone Up EGG, 40ml

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

166,90 Lei
Descriere produs

Proprietati:

Bogat in leticina, acest serum tip ulei E.G.G. contine un amestec de 9 uleiuri nutritive, inclusiv ulei din seminte de scualan, seminte de struguri si seminte de jojoba si ulei din galbenus de ou obtinut printr-o Metoda de extractie patentata, in concentratie de 30,000 ppm, care asigura pielii o hidratare profunda, fara reziduuri uleioase si care potenteaza stralucirea naturala a pielii.
Nu contine parabeni, uleiuri minerale, coloranti artificiali, TEA;
Dovedit a nu irita pielea. Produsul a trecut patru teste de siguranta (stabilitate, temperatura, alergie si siguranta pentru sugari/copii);
Asigura pielii o hidratare profunda, fara reziduuri uleioase si care potenteaza stralucirea naturala a pielii;
Bogat in lecitina, contine un amestec de 9 uleiuri nutritive, inclusiv ulei din seminte de scualan, seminte de struguri si seminte de jojoba si ulei din galbenus de ou;
Mod de utilizare:

Utilizati produsul ca atare prin aplicarea pe piele sau amestecati cu fondul de ten pentru a conferi stralucire si luminozitate.
Pentru obtinerea unor rezultate mai bune, a se utiliza impreuna cu crema Brilliant Tone Up E.G.G. Cream. Uleiul se aplica ultimul in rutina dumneavoastra de ingrijire.
Ingrediente:
Vitis Vinifera (Grape), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Squalane, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (JoJoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Egg Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Fragrance.

Doza de yuga

Doza de yuga: Bogat in leticina, acest serum tip ulei E.G.G. contine un amestec de 9 uleiuri nutritive, inclusiv ulei din seminte de scualan, seminte de struguri si seminte de jojoba si ulei din galbenus de ou obtinut printr-o metoda de extractie patentata, in concentratie de 30,000 ppm, care asigura pielii o hidratare profunda, fara reziduuri uleioase si care potenteaza stralucirea naturala a pielii.

SKU 00038-1035269
EAN 8809301761939
Brand Ariul
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Serum de fata Antirid & Hranire Intensa Ariul Brilliant Tone Up EGG, 40ml
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.