Serum de fata cu Pepene Rosu Ariul Watermelon Hydro Glow, Reimprospatare intensa, 55ml

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 115,92 Lei 120,75 Lei
Descriere produs

Serul Ariul Hydro Glow este matasos si usor, formulat cu extract de pepene verde, trei tipuri de acid hialuronic si trei tipuri de vitamina B. Usor absorbit de piele, serul ajuta la hidratare in timp ce atenueaza aspectul liniilor fine si al ridurilor.

Extractul de pepene rosu este bogat in minerale si vitamine, care ofera un efect calmant imediat pielii sensibile si uscate, facand pielea sa se simta proaspata si sanatoasa.

Pentru o eficienta ridicata, este recomandat a se utiliza impreuna cu crema Ariul Watermelon Hydro Glow Cream.

DE CE ESTE SPECIALA:
Serul hidratant si lucios racoreste pielea instantaneu si o lasa improspatata. Ingredientul brevetat Anti-Sebum P a fost creat pentru un efect de diminuare a porilor pronuntati.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
Aplicati pe piele si presati usor serul, pana la absorbtia completa. Se recomanda a se utiliza inainte de aplicarea cremei Ariul Watermelon Hydro Glow.

INGREDIENTE:
Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Bis-Ethoxydiglycol Cyclohexane 1,4-Dicarboxylate, Erythritol, Xylitol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-4 Laurate, Polyquaternium-51, Adenosine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium PCA, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Ascorbic Acid, Biotin, Cyanocobalamin, Niacinamide, Riboflavin, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Fragrance.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ariul este o marca coreeana de ingrijire a pielii recunoscuta la nivel mondial, care a lansat cel mai popular produs, Ariul 7Days Mask, in anul 2012.

Ariul lucreaza pentru a conferi ingrijire tenului afectat de stresul vietii moderne, prin valorificarea fortei ingredientelor naturale. Constient de faptul ca un brand nu poate progresa sustenabil fara a oferi produse de calitate, Ariul lucreaza in permanenta pentru a crea ingrijirea adecvata fiecarui tip de piele, de la pielea predispusa la acnee, la pielea uscata si exfoliata, pana la solutii anti-imbatranire si multe altele. Ariul exploreaza beneficiile ingredientelor naturale care sunt benefice pentru interiorul corpului nostru si le aplica extern, pentru un ten sanatos si stralucitor.

SKU 00038-1035270
EAN 9900000609351
Brand Ariul
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Serum de fata cu Pepene Rosu Ariul Watermelon Hydro Glow, Reimprospatare intensa, 55ml
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.