Ser cu efect de intinerire Factor G Renew, 30ml, Sesderma

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

143,90 Lei
Descriere produs

Imbatranirea cutanata duce la o serie de modificari ale pielii: subtiere, pierderea elasticitatii si formarea ridurilor, cauzate de deteriorarea fibrelor de colagen si elastina, flaciditate, deshidratare, probleme de pigmentare si incetinirea regenerarii celulare. Pentru a preveni si trata semnele imbatranirii cutanate, Factor G contine factori de crestere din plante pentru reactivarea functiilor pielii prin stimularea sintezei de colagen si elastina. Toate acestea duc la imbunatatirea conditiei pielii, oferindu-i tinerete si vitalitate. In plus, Centella asiatica si celulele stem au proprietati reparatoare, regenerante si antioxidante (protejand pielea impotriva atacurilor radicalilor liberi). Acestea sunt, de asemenea, ingrediente active cu proprietati antiinflamatorii care nu cauzeaza iritatii, exfoliere sau sensibilitate crescuta la soare, ceea ce le face ideale pentru pielea sensibila si reactiva.

Proprietati:
- pentru toate tipurile de piele;
- dedicat pielii care incepe sa manifeste semne ale imbatranirii: disparitia elasticitatii si fermitatii, riduri si deshidratare;
- concentrat puternic de factori de crester, cu efect de reintinerire a pielii;
- pentru fermitatea pielii, imbunatatirea elasticitatii si netezirea ridurilor datorita stimularii colagenului si elastinei.

Mod de utilizare: Curatati si tonifiati pielea. Aplicati 4 picaturi de produs in palma si masati fata inainte de aplicarea tratamentului obsinuit.

Mod de prezentare: 30ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Serul facial Sesderma Factor G Renew este un produs cu un continut de substante active ridicat. De aceea, ofera tenului cea mai luxoasa ingrijire.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru pielea sensibila si reactiva.

SKU 00038-1031473
EAN 8429979417541
Brand Sesderma
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser cu efect de intinerire Factor G Renew, 30ml, Sesderma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.