Ceai SiluetMar, 20 plicuri, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

3,49 Lei
Descriere produs

Acest amestec de plante care ajuta organismul sa slabeasca are un efect complet: diuretic, laxativ, sudorific, care ajuta la accelerarea metabolismului si actioneaza impotriva cauzelor imbatranirii.

Este un bun aliat in lupta cu kilogramele alaturi de un regim alimentar si un mod de viata sanatos.  SiluetMar este un ceai care ajuta la pierderea in greutate. Cura poate dura intre 60-90 zile, pentru ca organismul sa se obisnuiasca cu schimbarile care au loc.

Leusteanul este o planta miraculoasa in lumea plantelor medicinale, in acest amestec are rol foarte important, fiind un bun diuretic, laxativ, dezinfectant si antialergic, acesta topeste grasimile, ajuta la eliminarea toxinelor dand vitalitate organismului.

Compozitie: Leustean, frunze de senna, flori de Soc, frunze de Papadie, ceai verde, frunze de Lotus.

Mod de administrare: Se recomanda 3-4 cani (infuzie) pe zi intre mese, ceaiul se serveste caldut si neindulcit. Aceasta cura este recomandata si dupa mesele copioase de sarbatori sau ori de cate ori simtim nevoia de o detoxifiere naturala.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Stefmar este o companie romaneasca cu sediul la Valcea si care comercializeaza o larga gama de ceaiuri medicinale si nu numai, atat vrac cat si la pliculete. Producatorul se bucura de notorietate datorita varietatii sale mari si datorita calitatii produselor.

Indicatii si recomandari: Acest ceai se prepara prin infuzie, adaugand 1 – 2 plicuri de ceai la o cana cu apa fierbinte (250 ml).

SKU 00038-1028118
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai SiluetMar, 20 plicuri, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.