Sirop Imunostim Junior /125Ml Cosmo Pharm

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

28,60 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Imunostim Junior este o combinatie complexa din extracte cu proprietate terapeutice deosebite, intr-o concentratie optima, ce sprijina intarirea sistemului imunitar al copilului.
Imunostim Junior este dedicat intaririi imunitatii la copii. Organismul copilului are nevoie de sustinere suplimentara in fata diverselor afectiuni virale sau bacteriene, in special  la apropierea sezonului rece, in perioadele de efort fizic sau intelectual intens, pe parcursul dietelor restrictive sau in perioade de convalescenta.
Imunostim Junior are in componenta sa extract din fructe de soc, flori de tei, propolis si fructe de acerola. 
Acestea asigura necesarul terapeutic in stimularea sistemului imunitar, ca remediu natural in infectii virale si bacteriene ale cailor respiratorii superioare, infectii ale tractului urinar, in alergii, etc.
De asemenea, acest complex de ingrediente active sustine metabolismul energetic si protejeaza celulele organismului uman impotriva stresului oxidativ.
Contribuie la:
- functionarea normala a sistemului imunitar;
- metabolismul energetic normal;
- mentinerea sanatatii psihice;
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Compozitie: Extract din fructe de soc  1400 mg, Extract din flori de tei 1400 mg, Miere 800 mg, Extract din fructe de acerola 172.80 mg, din care vitamina C 43.20 mg, Suc de lamaie 100 mg, Extract de propolis 50 mg, Bromelaina 40 mg, Papaina 40 mg.

Forma de prezentare: 125 ml

Mod de administrare: Copii de la 6 luni la 5 ani - 5 ml (1 lingurita) pe zi, dimineata
Copii peste 5 ani - 10 ml (2 lingurite) pe zi, dimineata

Atentionari: Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Imunostim Junior, in cazul in care copilul sufera de afectiuni autoimune sau este sub medicatie imunosupresoare.
Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Doza de yuga

Doza de yuga: Gust natural de miere si lamaie, scut impotriva infectiilor, promoveaza o imunitate de fier pentru juniori, tine la distanta inamicii tractului respirator. 

Indicatii si recomadari: Infectii virale si bacteriene, cum sunt cele ale cailor respiratorii, uro-genitale etc.; afectiuni ale aparatului locomotor: artrita, bursite, tendinite; afectiuni dermatologice: dermatite, psoriazis, infectii fungice sau bacteriene, furuncule, micoze, acnee, intepaturi de insecte; afectiunilor digestive si hepatice infectioase sau neinfectioase (gastrite, enterocolite, hepatite etc.).

SKU 00038-1030703
EAN 6424272003066
Brand COSMO PHARM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Sirop Imunostim Junior /125Ml Cosmo Pharm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.