Sos De Soia Shoyu Eco, 145ml, Lima

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 10,84 Lei 15,49 Lei
Descriere produs

Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau pintr-un proces de fermentare indelungat.

Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.

Ingrediente: apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare, alcool*, A. Oryzae.
*din agricultura ecologica

Produs certificat ecologic

Prezentare : Ambalaj din sticla 145ml

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Despre sosul de soia specialiștii spun că ar fi unul dintre cele mai vechi condimente din lume, iar originea sa se află în China. Utilizarea pe scară largă se datorează răspândirii budismului și vegetarianismului. Dincolo de originea sa și de faptul că este un condiment care intensifică gustul preparatelor culinare, cel mai important aspect ține de beneficiile pe care le oferă corpului uman.

Indicatii si recomandari : Substanțele nutritive conținute de sosul de soia bio te ajută să te bucuri de o viață mai sănătoasă. De altfel, există studii care susțin că un astfel de produs ajută și în următoarele situații:reduce și ameliorează simptomele în perioada de menopauză;a meliorează simptomele artritei; imbunătățește performanțele atletice; ajută la pierderea kilogramelor în plus;reduce riscul bolilor de inimă și contribuie la scăderea trigliceridelor;imbunătățește sănătatea oaselor, contribuind la retenția calciului în oase;protejează sistemul digestiv și pielea.

SKU 00038-1009110
Brand Lima
EAN 5411788044752
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sos De Soia Shoyu Eco, 145ml, Lima
ca