Stafide brune, 250g, Econatur

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,48 Lei 5,76 Lei
Descriere produs

Stafidele reprezinta o sursa naturala de zahar, aceasta sursa de energie este incarcata cu nutrienti si impachetata in fibre. Sunt o sursa sigura de vitamina A, C, potasiu, fier si magneziu continand in proportie de 70% fructoza pura.

Antioxidantii din stafide ajuta ficatul sa functioneze in mod adecvat si sa-si indeplineasca in mod optim functia de eliminare a toxinelor si reziduurilor in timp ce fibrele continute de acestea stimuleaza tranzitul intestinal si contribuie la curatarea colonului si a intestinelor.

Consumul de apa in care au fost inmuiate stafide pe stomacul gol accelereaza si mai mult acest proces. Stafidele contin atat fibre solubile, cat si insolubile care stimuleaza tranzitul intestinal reducand riscul de constipatie, dar prevenind in acelasi timp si diareea.

Desi stafidele au mai multe calorii decat strugurii proaspeti, au si o cantitate mai mare de fibre raportat per gram. Astfel, 90 de grame de struguri contin doar 1 gram de fibre, pe cand 90 de grame de stafide contin 7 grame! Adaugand stafide la gustari si deserturi, cresteti imediat cantitatea de fibre ingerata, ceea ce reprezinta un mare ajutor in procesele de digestie.

Atentionari si precautii: A se pastra in locuri racoroase, uscate, ferite de lumina solara,
la temperaturi intre 15-18˚C, la o umiditate relativa de 65%.

Doza de yuga

Doza de yuga: Stiai ca in medicina ayurvedica, apa cu stafide se utilizeaza pentru detoxifierea ficatului si intestinelor? O poti prepara si tu! Vei avea nevoie de 150 de grame de stafide si 2 cani de apa. Fierbi apa si lasa stafidele la inmuiat peste noapte in aceasta. Scurge in ziua urmatoare si incalzeste apa usor la foc mic. Bea apa pe stomacul gol. Ia micul dejun jumatate de ora mai tarziu.

Indicatii si recomandari: Stafidele, ca si alte fructe uscate, au un continut ridicat de zaharuri si, de aceea, persoanele care sufera de diabet sau care consuma mai multe glucide zilnic ar trebui sa fie atente la cantitatea de stafide pe care o adauga in dieta lor.

SKU 00038-4187918
Brand Econatur
EAN 6427271001835
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Stafide brune, 250g, Econatur
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.