Supliform gel, 75ml, HOFIGAL

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 6,00 Lei 11,99 Lei
Descriere produs

Produsul cosmetic Supliform, datorita substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, reface potentialul biologic al pielii si contribuie la mentinerea sanatatii ei.
- indeparteaza celulita;
- disfunctie a schimbului de substante in organism, semn exterior al unor dereglari metabolice;
- incetineste procesul de imbatranire prematura al pielii;
- activeaza schimbul de substante din piele, impiedica retentia de apa si toxine;
- protejeaza pielea impotriva factorilor nocivi din mediu.

Datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, amelioreaza durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, usor revulsiv, contribuie la actiunea lipolitica de indepartare a depunerilor excesive, inestetice de grasimi, reface tonusul muscular, structura si proprietatile de elasticitate ale colagenului din tesuturi.
Are actiune revigoranta, decongestiva si hidratanta care confera pielii un aspect reintinerit, placut si catifelat, redandu-i stralucirea naturala.

Atentionari si precautii:
Celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare si articulare, fragilitate vasculara, tulburari ale circulatiei periferice; pentru pielea predispusa imbatranirii premature si protejarea ei impotriva factorilor nocivi din mediu.

Ingrediente:
Produs natural din extracte de iedera (Hedera helix), castan salbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) si uleiuri esentiale.

Mod de administrare:
Se aplica in strat subtire de 1 – 3 ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj bland, timp de 10 – 15 minute; se protejeaza cu caldura timp de 25 – 30 minute zona masata. Se utilizeaza in cure de minimum 10 – 12 zile.

Doza de yuga

Doza de yuga:  Supliform gel are actiune revigoranta, decongestiva si hidratanta care confera pielii un aspect reintinerit, placut si catifelat, redandu-i stralucirea naturala.

Indicatii si recomandari: Se utilizeaza in cure de minimum 10 – 12 zile.

SKU 00038-1013720
EAN 5943073000063
Brand HOFIGAL
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Supliform gel, 75ml, HOFIGAL
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.