Sutien postnatal cu cupe fara cusaturi ,,Karina”, 80D, negru, Tonus Elast

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

96,66 Lei
Descriere produs

Modelul KARINA, este un sutien cu o croiala moderna, avand cupele fara cusaturi datorita folosirii unei tehnologi de formare a cupelor prin presare in forme predefinite, cupele se desfac usor, cu o singura mana, avand o banda suplimentara ce sustine sanul dupa desfacerea cupei. Prinderea la spate pe trei nivele realizeaza fixarea sigura si precisa iar bretelele de umar ajustabile permit reglarea gradului de sustinere in functie de nevoile individuale.

Compozitie: bumbac - 90%, poliamida – 10%.

Materialele certificate folosite la confectionarea produselor, cupele din bumbac antialergic, croiala speciala cu efect de sustinere se incadreaza atat in cerintele de calitate si confort cat si in recomandarile medicale pentru perioadele de sarcina si lauzie

Mod de prezentare: 1 bucati, marimea 80D negru, potrivit pentru 98-100 cm circumferinta bustului.

Particularitati constructive importante:

- prinderea pe trei randuri, situata in spate, permite o reglare usoara a circumferintei sutienului;

- sistem de desfacere a cupelor, cu o singura mana, comod si usor de folosit;

- cusaturile plate, utilizate in croiala cupelor, ofera un comfort deosebit;

- lipsa insertiilor metalice elimina orice presiune suplimentara asupra sanului;

- banda suplimentara de la baza, sustine sanul nelasand-ul sa cada peste marginea sutienului si sa blocheze canalele lactofore.

Doza de yuga

Doza de yuga: Sustine si fixeaza, purtarea sutienelor medicale elastice este recomandata si dupa perioada de sarcina datorita proprietatilor specifice de sustinere si modelare

Indicatii si recomandari: Sutien postnatal cu cupe fara cusaturi KARINA, destinat femeilor in perioada de alaptare la san a sugarului, pentru profilaxia mastitei si micsorarea stazei laptelui in sani. Purtarea sutienelor medicale elastice este recomandata si dupa perioadele de sarcina si alaptare, datorita proprietatilor specifice de sustinere si modelare delicata ce asigura un confort deosebit.

SKU 00038-1012472
EAN 4750283035928
Brand Tonus Elast
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sutien postnatal cu cupe fara cusaturi ,,Karina”, 80D, negru, Tonus Elast
ca