Suzeta silicon, forma anatomica, 1 bucata, bleu, 12 luni+, Physio Comfort, Chicco

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

27,99 Lei
Descriere produs

Suzeta joaca un rol foarte important in dezvoltarea corecta a guritei copilului, de aceea designul acesteia trebuie ales cu grija. Majoritatea parintilor nu cunosc faptul ca utilizarea unei suzete reduce considerabil riscul "mortii subite a sugarului" (SIDS).

 

Beneficiaza de urmatoarele inovatii de la Chicco:

- Pe varf are striuri pentru limba care ii confera pozitia ideala a varfului limbii, impingand-o in sus. Astfel se exercita o presiune ideala in timpul suptului si al deglutitiei (inghititului).

- Forma concava de la baza varfului suzetei face ca presiunea asupra boltei palatinului sa fie repartizata uniform, ajutand astfel la o dezvoltare normala a acesteia.

- Deoarece varfului suzetei este subtiat, se favorizeaza inchiderea optima a guritei. Unghiul inclinat din partea superioara face ca limba sa se pozitioneze natural, exercitand o presiune laterala corecta asupra boltei palatinului.

- In plus, in timpul suptului, inelul de pe gatul suzetei maseaza delicat gingiile in perioada cresterii dintilor.

Prezentare: 1 bucata, 12 luni+, bleu.

Atentionari si precautii: Aruncati ambalajele inainte de a oferi suzeta copiilor. Pastrati instructiunile si etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Doza de yuga

Doza de yuga: Suzeta este anatomica deoarece se adapteaza fizionomiei guritei bebelusului si stimuleaza corect functiile acesteia.

Indicatii si recomandari: Recomandat de utilizat incepand de la 12 luni, model pe culoare bleu. Este recomandata supravegherea de catre un adult.

SKU 00038-1025208
EAN 8058664059089
Brand Chicco
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Suzeta silicon, forma anatomica, 1 bucata, bleu, 12 luni+, Physio Comfort, Chicco
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.