Tahini din susan integral, ECO, 225g, Lima

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

14,78 Lei
Descriere produs

Renumita pasta de susan, tahini, realizata din susan integral, fara nici un alt adaos.

Ingrediente: 100% susan integral*
*din agricultura ecologica .Produs certificat ecologic

Pasta de susan este plina de proteine si minerale, dar bogata in calorii, deci trebuie consumata cu moderatie. 2 linguri de tahini contin 2 g de grasimi saturate si 14 g de grasimi mono- si polisaturate.

100 g de tahini contin: 595 kcal, carbohidrati – 3 g, grasimi – 53,76 g, proteine – 17 g

Tara import :  Belgia

Prezentare : borcan de sticla 225g

Doza de yuga

Doza de yuga: Tahini se obtine din susan. Cea mai veche mentiune a susanului provine dintr-un text cuneiform vechi de 4.000 de ani, iar in Antichitate acesta era folosit mai ales pentru uleiul pe care il contine. Susanul a inceput sa fie cultivat de om acum 3.000 de ani si este originar din India. Tahini este un condiment, o pasta untoasa, obtinuta din seminte de susan (Sesamum indicum) prajite si zdrobite.

Indicatii si recomandari :Tahini este folosit pe post de sos sau adaugat in mancaruri ca humus, baba ganoush (salata de vinete orientala) si halva.  Semințele de susan joacă un rol important în controlul colesterolului , reprezinta o Sursă bogată de antioxidanți, Sursă de calciu și proteină vegetală. Pe lângă calciu și proteină vegetală, pasta de tahini aduce mult mai multe beneficii nutriționale, printre care se numără și aportul de tiamină, vitamina B6 și fosfor.

 
 
 
SKU 00038-1009118
Brand Lima
EAN 5411788037785
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Tahini din susan integral, ECO, 225g, Lima
ca