Termos lichide, Natur Chip, 450 ml, Miniland

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 55,44 Lei 79,20 Lei
Descriere produs

Gama termosurilor Nature sunt modele atractive inspirate din natura, cu doua modele care sa satisfaca gusturile tuturor parintilor si un start exterior moale la atingere. In plus, baza sa siliconica ajuta la aderarea termosului la suprafete si la prevenirea caderii acestuia.

Fabricat din otel inoxidabil, poate fi refolosit pe o perioada lunga de timp, prelungind durata de viata si contribuind la sustenabilitatea mediului. Fabricat din otel de 18/8 (otel 304) care are o conductivitate termica foarte scazuta si o rezistenta foarte buna la temperaturi ridicate, fiind cel mai potrivit material pentru depozitarea alimentelor.

Mentine temperatura lichidelor mai mult de 12 ore.

Datorita gurii largi naturale termos sunt foarte usor de umplut, golit si curatat.

Termosurile Miniland sunt foarte rezistente si eficiente datorita peretelui dublu din otel, cu un strat exclusiv de cupru si cu camera lor de vid. 

Doza de yuga

Doza de yuga: In noul design al colectiei 2020 termosul este prevazut pe exterior cu o un start matasos, placut la atingere pentru o mai buna prindere a recipientului, oferind siguranta sporita atunci cand se manevreaza. Cu culori atragatoare , un design atent si original.

Indicatii si recomandari: Este destinat doar pastrarii lichidelor. Parintii pot pregati mancarea copiilor de acasa si o pot lua oriunde, mentinand temperatura dorita pentru mai multe ore.

SKU 00038-1030539
Brand Miniland
EAN 8413082892623
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Termos lichide, Natur Chip, 450 ml, Miniland
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.